Gjeegjeza Shqip

Gjeegjeza Shqip

2K19 MB0
Download
Vertrouwde app
Dit is de nieuwste versie
Versie
1.3
Gjeegjeza Shqip screenshot 1
Gjeegjeza Shqip screenshot 2

Beschrijving van Gjeegjeza Shqip

Gjëegjëzave shkurt ju thonë dhe gjëza, madje në disa krahina iu thonë edhe kash e lash.

Në të bëhet përshkrimi i disa karakteristikave të një sendi ose veprimi dhe i jepet dikujt për ta gjetur se çdo të thot.

Vini re se sa bukur dhe me sa mencuri i ka krijuar populli gjëegjëzat.

Meer lezen
#

Goede app gegarandeerd

Deze app heeft de beveiligingstest voor virussen, malware en andere schadelijke aanvallen doorstaan en bevat geen enkele bedreiging.

Gebruikersbeoordeling

0
0
50
40
30
20
10

Reviews van gebruikers

APK-informatie - Gjeegjeza Shqip

  • APK-versie
    1.3
  • Android-compatibiliteit
    2.3 - 2.3.2+ (Gingerbread)
  • Ontwikkelaar
    Tetova Developers